Streefbedrag behaald Normal fbfeeb3b683b218c209b44c52d6e6c07caa4de13

Gedumpte Rover heeft jouw hulp nodig!

Opgehaald

391
170% bereikt van het totaalbedrag € 230
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Een erg mager, schilferig wezentje was wat er in een transportboxje zat toen de dierenambulance gisteren bij ons kwam. Bij aanraking gilt hij het uit en wil hij het weg bijten, compleet in paniek. Dit komt door de jeuk en pijn die hij heeft en wordt veroorzaakt door mijten. Hij heeft ook diverse wondjes omdat hij zichzelf open heeft gekrabt van de jeuk.

Na het eerste onderzoek om na te gaan of hij geen ernstigere verwondingen had, kreeg hij van ons eerst een beetje eten en wat had hij een honger! Hij was werkelijk uitgehongerd en uitgedroogd want ook het water slokte hij gulzig naar binnen. De eerste behandeling tegen de mijten heeft hij inmiddels gehad. Wanneer hij is hersteld van de mijten zal hij ook worden gecastreerd.

Rover is gedumpt in Delftse Hout en had hier niet veel langer kunnen overleven. Gelukkig is hij gevonden en naar het Knaaghof gebracht waar hij de liefde en verzorging krijgt die hij zo hard nodig heeft! Maar de kosten voor zijn verblijf bij ons, de behandeling tegen de mijten en zijn castratie kost veel geld. De kosten zijn minimaal € 230,- en zullen zeer waarschijnlijk nog verder oplopen.

Help jij ons met een bijdrage voor de nodige medische verzorging en het verblijf van Rover?