Streefbedrag behaald

Help jij onze degoes aan een verblijf?

Opgehaald

565
107% bereikt van het totaalbedrag € 525
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Sinds november 2018 verblijven 15 degoes bij het Knaaghof. De degoe is een vriendelijk knaagdier, dat houdt van gezelschap en graag rondklimt en klautert. Het Knaaghof heeft deze degoes opgevangen na een inbeslagname. Binnenkort krijgen deze schattige dieren gezelschap van nog eens 9 degoes, die ook dringend behoefte hebben aan een fijn verblijf. Wij willen deze dieren met alle liefde opvangen, maar barsten op dit moment uit onze voegen en beschikken daarom ook nog niet over goede huisvesting voor al deze dieren.

Wij willen alle geredde degoes graag een fijn huis en verblijf geven. Op dit moment zijn onze verblijven niet optimaal om de diertjes goed te kunnen verzorgen. Daarom willen we graag nieuwe verblijven aanschaffen en wel de Savic Royal Suite 95 Dubbel. Zoals je op de foto ziet, dit is een prachtig verblijf voor onze degoes :)

In deze verblijven kunnen de degoes lekker rondklimmen en klauteren. Ook kunnen we er materiaal zoals toiletpapier, takjes en kartonnen verpakkingen neerleggen waar de degoes een lekker slaapplekje van kunnen maken. Verder kunnen wij in deze mooie kooien het eten voor de degoes goed verstoppen. Een echt droomverblijf dus!

Wij willen graag twee kooien aanschaffen als verblijf voor onze degoes: eentje voor de mannengroep en eentje voor de vrouwengroep.
Onze degoes staan te springen om in hun nieuwe verblijf te kunnen rondrennen!

Help jij mee?
Namens onze degoes: hartelijk bedankt!