Help jij onze degoes aan een verblijf?

Streefbedrag behaald
van totaal € 525 (107%)

Sinds november 2018 verblijven 15 degoes bij het Knaaghof. De degoe is een vriendelijk knaagdier, dat houdt van gezelschap en graag rondklimt en klautert. Het Knaaghof heeft deze degoes opgevangen na een inbeslagname. Binnenkort krijgen deze schattige dieren gezelschap van nog eens 9 degoes, die ook dringend behoefte hebben aan een fijn verblijf. Wij willen deze dieren met alle liefde opvangen, maar barsten op dit moment uit onze voegen en beschikken daarom ook nog niet over goede huisvesting voor al deze dieren.

Wij willen alle geredde degoes graag een fijn huis en verblijf geven. Op dit moment zijn onze verblijven niet optimaal om de diertjes goed te kunnen verzorgen. Daarom willen we graag nieuwe verblijven aanschaffen en wel de Savic Royal Suite 95 Dubbel. Zoals je op de foto ziet, dit is een prachtig verblijf voor onze degoes :)

In deze verblijven kunnen de degoes lekker rondklimmen en klauteren. Ook kunnen we er materiaal zoals toiletpapier, takjes en kartonnen verpakkingen neerleggen waar de degoes een lekker slaapplekje van kunnen maken. Verder kunnen wij in deze mooie kooien het eten voor de degoes goed verstoppen. Een echt droomverblijf dus!

Wij willen graag twee kooien aanschaffen als verblijf voor onze degoes: eentje voor de mannengroep en eentje voor de vrouwengroep.
Onze degoes staan te springen om in hun nieuwe verblijf te kunnen rondrennen!

Help jij mee?
Namens onze degoes: hartelijk bedankt!

Bekijk alle donateurs
26-07-2019 | 18:57
25-07-2019 | 20:20 Het Knaaghof is een geweldige organisatie die de knaagdieren liefdevol en vakkundig opvangt
25-07-2019 | 15:26
25-07-2019 | 14:02 Een kleine bijdrage zodat jullie dit goede werk voort kunnen blijven zetten. Heel veel succes!
25-07-2019 | 13:36 Belangrijk dat ze in een goed ,handig .practisch verblijf zitten .
Bekijk alle

Hoera! De degoes krijgen een nieuw verblijf!

25-07-2019 | 14:38 Wauw, dat was ontzettend snel! Tussen de eerste en laatste donatie zat net wat meer dan 24 uur. Wat super dat jullie allemaal zo gul hebben gedoneerd en ons streefbedrag daarom zo snel behaald is. Ontzettend bedankt aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen! Wij gaan de verblijven voor de degoes bestellen. Uiteraard zullen we nog een mooie foto delen als de verblijven binnen zijn.
Lees meer