Het babyseizoen is losgebarsten!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Update: Dankzij jullie hebben wij ons streefbedrag gehaald. Dank voor jullie donaties! Gisteren heeft onze dierenarts twee nestjes nagekeken en gevaccineerd. Ze zijn in orde, groeien goed en maken de hele dag binkies. Maar ons werk gaat onverminderd door, zojuist rijdt Dierenhospitaal en Dierenambulance Den Haag e.o. ons terrein op met een gedumpte voedster met twee babies... Donaties blijven dus welkom!

 

Baby’s, baby’s en nog eens baby’s bij Het Knaaghof in Rijswijk! De zomervakantie is nog niet eens begonnen en toch zijn er in onze konijnen- en knaagdierenopvang al 4 nestjes konijnen en nestjes degoes aanwezig. Omdat de verwachting is dat dit niet de laatste nestjes van het jaar zijn vragen wij je steun.

Eén van de nesten is Luna met haar 4 kinderen, die inmiddels al een aantal weken bij ons rondlopen. Samen met een rammelaar bij ons binnengekomen en binnen 2 weken beviel ze van haar prachtige kindjes. Ze hebben het speelveld ontdekt en gaan als een speer: lekker rennen, vliegen en spelen!

Daarnaast hebben we Phileine die op straat is gevonden en snel daarna veilig beviel van 5 mooie kleine konijntjes die hun oogjes inmiddels open hebben. Ook hebben wij degoes opgevangen die inmiddels al een flink aantal baby's gekregen.

Gelukkig zitten al deze dieren veilig in onze opvang en gaan wij er alles aan doen om een goed huis voor ze te vinden waar ze de zorg en aandacht krijgen waar ze recht op hebben. Alleen kost de opvang van al deze dieren heel veel geld en vragen wij daarom om jouw steun! Want wij verwachten nog veel konijnen en knaagdieren met baby's op te vangen. 

Wil jij ons helpen met een financiele bijdrage voor de opvang van Luna en haar baby's?